Juice PLUS+

Juice PLUS+ -kapselitVerkkokaupastamme voit tilata ravinnetiheät Juice PLUS+ -kapselit suoraan kotiisi Suomeen, Espanjaan ja yli 20 muuhun maahan. Klikkaa kuvaa, niin pääset suoraan kauppaamme ostoksille.

Harva syö päivittäin tarpeeksi kasviksia, marjoja ja hedelmiä. Juice PLUS+ on helppo tapa lisätä ruokavalioon arvokkaita fytoravinteita, antioksidantteja, vitamiineja ja kivennäisaineita keholle optimaalisessa muodossa.

Juice PLUS+ Premium -kapselit sisältävät 30 erilaista kasvista, hedelmää ja marjaa, jotka on poimittu kypsinä, kylmäpuristettu mehuksi ja kuivattu alle 40 asteen lämmössä. Kapselit eivät ole vain kuivattuja hedelmä-, vihannes- ja marjajauheita, vaan niihin on käytetty vain parhaita ja ravinteikkaimpia osia eli kylmäpuristettua mehua ja joitakin hedelmälihan tärkeimpiä osia. Kylmäpuristusmenetelmällä kasvikuitu poistuu, jolloin fytoravinteiden biosaatavuus on parhaimmillaan. Näin kapseleiden hyödylliset ainesosat imeytyvät kehoon tehokkaasti.

Juice PLUS+ -kapselit koostuvat luonnollisista lähteistä peräisin olevista ainesosista. Kapselit eivät sisällä säilöntäaineita, kemiallisia stabilointiaineita, synteettisiä väriaineita, aromeja tai makeutusaineita. Tuote on myös laktoositon, gluteeniton ja GMO-vapaa. Suurin osa raaka-aineista on luomua. Nekin raaka-aineet, jotka eivät ole luomutiloilta, ovat hyvin tarkan valvonnan alla.

Voit katsoa TÄSTÄ LINKISTÄ kaikki tuotteeseen liittyvät usein kysytyt kysymykset. Maineikkaat yliopistot ja tutkimuslaitokset ympäri maailmaa ovat myös tutkineet Juice PLUS+:aa yli 20 vuoden ajan.

Juice PLUS+ on muuttanut jo monen asiakkaamme elämän positiivisempaan suuntaan eri tavoin mm. nostamalla energiatasoa ja tekemällä olon ravinnekylläiseksi. Monet ylipainosta kärsivät ovat päässeet kiloistaan eroon helpommin, kun ruokavalio on korjaantunut ja epäterveellisen napostelun tarve on loppunut. Sokerin, alkoholin ja roskaruoan mieliteot ovat vähentyneet. Terveellinen ravinto on alkanut maistua. Keho on alkanut puhdistua. Monenlaiset kivut ovat vähentyneet. Ihosta on tullut kuulas ja olemuksesta hehkuva. Unen laatu on parantunut. Hiukset ja kynnet ovat vahvistuneet. Yleisvointi on parantunut.Tässä siis muutamia esimerkkejä.

Kapseleiden käytön alkuviikkoina monilla esiintyy erilaisia puhdistusoireita, kun kuona-aineet lähtevät liikkeelle. Oireita saattavat olla mm. janon tunne, tiheä vessassa käynnin tarve, näpyt iholla, väsymys, valvominen ja ylivireys, hikoilu sekä päänsärky. Kaikille näitä oireita ei tule. Oireet tasoittuvat ajan myötä, kun keho puhdistuu. Runsas vedenjuonti ja laadukas suola auttavat näihin oireisiin.

Juice PLUS+:n koko tuoteperheeseen voit tutustua VERKKOKAUPASSAMME ja tehdä tilauksen suoraan kotiisi. Tilaukset tehdään kohdasta "Shop". Maapallosta voit vaihtaa maata ja kieltä. Suomeen tilatessa postinumero laitetaan muotoon xxx xx (kolme numeroa, välilyönti, kaksi numeroa). Espanjassa tilaukseen tarvitset myös NIE-numeron. Maksuvälineeksi käyvät useimmat pankki- ja luottokortit.