Reiki

Reiki on japanilaisen Dr. Mikao Usuin kehittämä luonnonmukainen energiahoitotekniikka, jolla hoidetaan kehon energiakeskuksia eli chakroja. Reiki on kokonaisvaltainen hoitomuoto, joka tuo tasapainoa elämään niin fyysisesti kuin henkisesti.

Reiki on rentouttava, tasapainottava, eheyttävä ja elämänenergiaa lisäävä täydentävä hoitomuoto. Reikillä voi helpottaa muun muassa lihas- ja nivelkipuja, päänsärkyä ja migreeniä, sydän- ja verisuonitauteja, unettomuutta, stressiä, hermostuneisuutta, ahdistusta, masennusta, riippuvuuksia, ihottumia sekä vatsavaivoja. Käytännössä reikin on todettu auttavan lähes mihin tahansa vaivaan.

Reiki toimii perinteisen lääkehoidon tukena nopeuttaen paranemista. Reiki on turvallista ja miellyttävän tuntuista. Sillä on todistetusti saatu hyviä tuloksia sitä vastaanottaneilla potilailla sairaaloissa, joissa reikihoitoa on käytetty synnytyksen, kemoterapian ja leikkausten jälkihoidon tukena. Reiki on Maailman Terveysjärjestö WHO:n hyväksymä vaihtoehtohoitomuoto. Sillä voi hoitaa niin itseään kuin toisia ihmisiä, eläimiä ja kasveja. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tulla Taikatielle, voit vastaanottaa reikihoidon myös kotonasi. Kaukohoito tehoaa samalla tavalla kuin paikan päällä tehty hoito.

Kysy lisää: heini (at) taikatie.com

Reikihoito 60 min / 50€
Chakrojen tasapainotus 20 min / 25€