EFT-ohjaus

eftEFT (Emotional Freedom Technique) eli tunnelukoista vapautumisen tekniikka on yksi aikamme tehokkaimmista psykologisista työkaluista. Kun olemme takertuneet johonkin kipeään muistoon ja siihen liittyvään tunteeseen, luomme itsellemme uskomuksia, jotka asettavat esteitä polullemme rajoittaen elämäämme.

EFT-ohjauksen tarkoitus on löytää emotionaaliset kipupisteemme ja lukkomme, jotka estävät meitä elämästä täysipainoista elämää. Sen tavoitteena on avata mielemme solmukohdat.

EFT näkee ihmisen kokonaisuutena, joten siitä on hyötyä niin keholle kuin mielelle. Tunnin aikana opit, kuinka hyvin yksinkertaisella tekniikalla voit parantaa omatoimisesti kaikkia ihmissuhteitasi sekä työ- ja rahatilannettasi, vapautua peloista, löytää rohkeutta, poistaa fyysisiä kipuja ja särkyjä sekä parantaa unen laatua. EFT on myös nopea ja tehokas apu fibromyalgiasta ja migreenistä kärsiville. Kuten EFT-slogan sanoo: ”Try it for everything!” eli ”Kokeile sitä kaikkeen!”. Tekniikkaa voidaan siis hyödyntää kaikilla elämän osa-alueilla.

EFT-ohjaaja: Heini Lähteenmäki
Kysy lisää: heini (at) taikatie.com

EFT-ohjaus 60 min / 50€