Heini

Hei,

Nimeni on Heini Lähteenmäki ja olen Taikatien perustaja.

Tarinani alkaa lapsuuteni kotikadulta, Keravan Taikatieltä. Kun suunnittelin yrityksen perustamista, pohdin mikä olisi hyvä nimi kuvaamaan tarjoamiani palveluita. Nimi on minulle henkilökohtaisesti merkityksellinen, mutta kuvaa mielestäni hyvin myös elämän polkua, sen taianomaisuutta ja ihmeellisyyttä. Kesällä 2011 tulin Fuengirolaan ja perustin Taikatien.

Aloin opiskella Reikiä vuonna 2003 ja minusta tuli Reiki Master vuonna 2010. Asuessani Barcelonassa osallistuin kädestännustuksen kursseille kuuluisan kirjailijan ja "Quiromago" Francisco Rodriguezin kanssa ja opiskelin samalla myös Feng Shuita ja EFT:tä.

Olen harjoittanut meditaatiota pienestä pitäen ja hankin ensimmäisen Tarot-korttipakkani 14-vuotiaana ja olen tulkinnut niistä siitä lähtien.

Olen myös opiskellut itsenäisesti tantraa, shamanismia ja yrttilääkintää matkan varrella ja oppinut työskentelemään enkelien, korkeampien oppaiden ja luonnonhenkien kanssa. Näen, luen ja aistin energioita erittäin vahvasti matkankin päästä. Olen erittäin selvänäköinen ja kanavoin tulkinnoissani usein myös oppaita ja enkeleitä, joilla on viestejä läsnäolevalle henkilölle.

Kutsumukseni on auttaa sinua elämään onnellista ja täyttä elämää sekä tarjota sinulle tarvittavat työkalut ja apua poistamaan esteitä, voittamaan haasteita  ja saavuttamaan unelmia .

Sinä ansaitset upean elämän!

Heini

 

Heinin yhteystiedot:
(+30) 6981323936
heini (at) taikatie.com