Taikatie

Taikatielogosoikea_pieniTaikatie tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman luonnollisia ja kokonaisvaltaisia hoitomuotoja sekä keholle että mielelle. Palveluihimme kuuluvat ihanien ja rentouttavien hoitojen lisäksi erilaiset tulkinnat ja kurssit. Meillä on myynnissä voimaannuttavia hyvän olon tuotteita ja lahjakortteja, joilla voit ilahduttaa itseäsi tai läheisiäsi.

Liikkeemme sijaitsee Espanjan Aurinkorannikolla Fuengirolassa (c/Vizcaya 4, Fuengirola). Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tulla Taikatielle, ota meihin yhteyttä niin kerromme, kuinka voimme auttaa sinua voidaksesi saavuttaa unelmasi. Jotkin palveluistamme on mahdollista toteuttaa etänä.

Palvelumme sopivat kaikenlaisille asiakkaille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Tarjoamme yksilöllisiä palveluja niin yksityishenkilöille kuin ryhmille ottaen huomioon asiakkaidemme tarpeet ja toiveet. Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä voimaan hyvin ja elämään onnellista sekä täysipainoista elämää. Palvelemme niin Aurinkorannikon asukkaita, lomalaisia kuin satunnaisia kävijöitäkin.

Muistathan käydä tykkäämässä FACEBOOK-sivustamme, jossa ilmoittelemme ajankohtaisista asioista, tapahtumista ja tarjouksista. Otamme mielellämme vastaan myös tiedusteluja ja palautetta. Lämpimästi tervetuloa Taikatielle!